iNgiN beRsua!!

08 June 2011

yeaRs fRom nOw!!


Assalamu'alaikum WarahmatuLLAHi wabarakatuh...

now, aku kat rumah sewa yang aku pernah duduk utk  6 months... saje lepak2 sini jap... hee... banyak memori kat rumah nih.... memori di dapur, tempat solat jemaah, diskusi ilmu, meja makan... boleh aku katakan setiap inci rumah ni ada memori yang tersendiri.. inshaALLAH takkan aku lupakan selagi ALLAH izinkan... =).. kita pun tak tau apa jadi kat kita suatu masa kelak... mungkinkah ALLAH masih bagi aku n shbt2 kesempatan duduk2 bersama dan bergurau mesra?? masihkah hati2 kita berkumpul utk bersama dalam memupuk tautan hati? masihkah ada lagi yang dinamakan "ukhwah mahabbah" dalam hati kita?? ALLAHu ALLAH... Hati ini milikNYA, n selayaknya utk kita memohon kepadaNYA utk tidak dibolak balikkan hati kita nih... Biar ukhwah ini kekal dalam redhaNYA...biar mahabbah dalam hati kita semakin tumbuh dan segar even jaraknya antara langit dan bumi, dipisahkan antara alam dunia dan alam barzakh... =).. biizniLLAH...



AIZAT (Years From Now)

What will I be years from now
What will I wear, how will I look
I think too much, I think too much

Sometimes it's scary over thinking
What you have or haven't done
You think too much, you think too much

Will the rain smell the same
Will our loosing treacherous game
And the star much shine
The colours seem so blurry


Will I end up all alone
Without a shoulder to cry on

What will I be years from now
I have answered them but none have answered me
And when my time has come
I hope my last seconds in this life will have you
Will have you

Will the rain smell the same
Will our loosing treacherous game
And neglect most people who
Seems so worthy

wallahu'alam

4 comments:

the writer said...

wa'aLaikumuSsaLam :)

ameen. inshaALLAH.

"ya muQoLLibaL QuLub, thaBbit QuLubana 'aLa dinik, wa 'aLa tO 'atik..."

ameen...

sitisakinah said...

hehe..so sweet la, uqu

kmk mk download lgu tk lh :)

iman-99 said...

the writer:: ameen ya rabbal a'lameen... moga hati2 kita tak dibolak balikkan... =)... thanks..

sitisakinah::: heee... best sgt lagu ni kak... :)

the writer said...

inshaALLAH :) ur wc. nO biGgie Of cOurse <3