iNgiN beRsua!!

11 December 2010

Alhamdulillah... Syukur...


Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...





Syukur padaMU ya ALLAH.... Alhamdulillah, akhirnya, aku dapat jugak result yang diidam2kan.. tak terkata rasanya... Sebab exam field haritu memang dihentam jugak oleh lecturer (sampai hilang mood lepas exam) , ditambah pulak ujian bertulis yang tak berapa nak baik aku buat dan report yang last minute... Syukur ya ALLAH... Moga kejayaan ni dalam rahmatMU... Amin...





Buat sahabat - sahabatku... Tahniah semuanya... Apapun result yang kita dapat, yakinilah, ada hikmah disitu... jom kita bersujud sejenak tanda syukur kita padaNYA... jika kejayaan yang kita perolehi, renunglah, kejayaan itu jugak ujian... Moga kita menjadi seperti resminya padi, semakin berisi tunduk kebumi (manfaatkanlah ilmu yang ada untuk umat sejagat)... Bagi yang kurang berjaya, ingat ALLAH menilai usahamu sahabat- sahabat... ALLAH memandang semua tu.. Tidak ada sesuatu pun terlepas dari pandangan ALLAH... kita tanamkan redha dalam jiwa kita k? redha sepenuhnya, bukan setengah - setengah... ALLAHUAKBAR... !!pesanan buat diriku yang lalai..





Alhamdulillah... Moga anugerah ini jambatan utk akhirat... Thank you mak n bapak... Jasa mak n bapak takkan mampu dibalas (duit yang kerap digunakan, perasaan yang kerap diguris oleh anak bongsu yang sorang nih.. huhu... mohon maaf dan halalkan untuk semua itu)... Thank you to my great siblings... Thank you to my lecturers Thank you to sahabat terbaikku dunia dan akhirat, Siti Atiqah, kakakku dan juga sahabatku, kak ida... Thanks you buat sahabat - sahabat dunia akhirat yang sama - sama berjuang di medan dakwah, di bumi UiTM, di pejabat Kesihatan Bahagian Samarahan... erm... takde dah kot... hehe....


Untuk perjalanan semester hadapan... Jom sama - sama kita capai keputusan yang cemerlang dan dalam redha ALLAH... A for ALLAH... Wallahu'alam.... =]


2 comments:

[ a t i Q a h ] said...

tahniah !!!!!!!!!!!!! :)

iman-99 said...

[atiQah]

syukran.... =]