iNgiN beRsua!!

22 December 2010

Perkara yang buat aku terSenYum!!! =]


Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Aku tersenyum, =)

Isnin lepas, aku ke opis seperti biasa... Then aku ngan member praktikal aku, apply for cuti!!! so secara rasminya aku bercuti start selasa sampai 31 Dec 2010 ni... Masa untuk aku luang bersama family terchenta!!!! Aku masih tersenyum girang gembira walaupun byk lagi report aku tak siap + proposal aku yang blom diketahui diapprove or blom.... Huhu.. Doakan ya...

Lagi perkara buat aku tersenyum, =)

Balik je dari opis, aku bukak pintu rumah... mataku terus terfokus dgn objek berbungkus coklat atas meja... so, aku ambiklah bungkusan tu... Eh, aku punya rupanya.. haha.. Dah lama dh aku tak dpt apa - apa bungkusan... so excited lah kan?!... Bungkusan tu dr sahabatku (juga merangkap kakakku), kak ida.. Yang paling comel bila bungkusan tu tertulis nama "uqu" bukan nama penuhku spt dlm I.C... Kak Ida, anda sempoi!!! Aku bukak lah bungkusan tu dengan senyuman yang girang gembira lagi... Sehelai baju labuh berwarna purple!!!! Thanks kak ida... Sangat - sangat menghargai!!!... Moga ukhwah kita kekal hingga JannahNYA... InsyaALLAH


Satu lagi perkara yang buat aku tersenyum, =)


Semalam bersamaan hari selasa, 21/12/2010, sahabat terbaikku, Siti Atiqah test JPJ... Even aku tak lah berada bersama tqa, tapi aku pulak yang nervous extra... memang itulah lumrah hidup seorang aku... haha... Lepas solat zohor, aku peganglah henfon nak mesej tqa, tapi bila aku fikir balik, aku tak mesej sebab takut2 ganggu kosentrasi die.. then after asar, aku dpt call dr die, ALHAMDULILLAH, sahabat aku ni, secara rasminya, dah lulus test JPJ... Aku excited sangat2 macam aku yang lulus... TAHNIAH sahabat.... Anda terbaik!!! heehee... Aku tersenyum sampai ke telinga (jgn imagine macam mana k?)...


Tu lah event2 yang berlaku minggu nih... Sekali lagi, aku sgt2 berterima kasih kat kak ida utk gift yang anda bg... heehee.. Tahniah buat sahabatku, Siti Atiqah.. Lepas nih, bawak keta dengan sangat2 hati - hati k?... Moga ukhwah kita berpanjangan..Buat entry kali ni, ni je kot... Senyumlah selagi mana anda masih mampu tersenyum... Sekian.... Wallahu'alam...







2 comments:

[ a t i Q a h ] said...

time kaseh !!! :)

iman-99 said...

[atiQah]::

sama - sama!!! :)